Tre slags sexlegetøj du kan ønske dig i gave

20 september 2017 Emilie Ann Jacobsen
Tre slags sexlegetøj du kan ønske dig i gave

Hvis du gerne vil sætte noget mere fut i dit sexliv, er det en god ide, at du får dig noget sexlegetøj. Det er lige meget, om du er sammen med en partner, eller du er single. Du har nemlig rigtig mange muligheder for at købe sexlegetøj til begge dele. I denne artikel kommer vi med tre bud på sexlegetøj, som du kan ønske dig for at få bedre sex. Vi har skrevet artiklen i samarbejde med webshoppen belugi.dk, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj. 

1. Massageolie

Massage kan være en rigtig god måde at være tætte på hinanden ude at have sex. Det er dog også ofte noget, der kan føre til, at I har sex, når I først har taget noget af tøjet af for at massere hinanden. Du kan vælge en slags, der også kan bruges som glidecreme, hvis tingene udvikler sig. 

2. Fjernbetjent sexlegetøj

En sjov måde at få mere gang i jeres sexliv på er med fjernbetjent sexlegetøj. Det er legetøj, som typisk kvinden sætter op, og som hun selv eller hendes partner så kan styre med en fjernbetjening. Der findes også vibratorer, som I kan bruge som par, hvor I kan styre det med en fjernbetjening, hvis I vil skrue op eller ned for hastigheden. Der er endda også noget af det, som du kan styre med din telefon, hvis det er det, du har lyst til, når du har sex. 

3. Bondage

Efter Fifty Shades of Grey filmene er det blevet meget populært at eksperimentere med bondage, altså hvor den ene af jer bliver bundet. På belugi.dk er det faktisk muligt at købe Fifty Shades of Grey sæt, hvor du blandt andet får øjenbind, pisk og bånd eller håndjern til at binde med. Du kan også få forskellige former for masker, som I kan bruge. 

Flere Nyheder