Tænd fantasierne med en fræk kjole

15 februar 2019 Astrid Pedersen
Tænd fantasierne med en fræk kjole

Kjolen er måske det mest feminine stykke beklædning, som findes i den vestlige kultur. Kjoler som beklædnings- og udsmyknings genstand er i dag 100% forbeholdt det kvindelige køn – når en kvinde ifører sig en kjole, en nederdel eller et skørt, sender hun et tydeligt signal om sin egen feminine identitet til omverdenen. Kjoler kan selvfølgelig antage mange forskellige former, størrelser og længder, og der er selvfølgelig forskel på en kjole, som bruges til hverdag, og så en fræk og forførende natkjole, eller en elegant cocktail kjole.

Tænd op under stemningen i soveværelset med en sexet kjole

Du kan med fordel iføre dig en pikant kjole, hvis du vil skabe en helt særlig atmosfære, som leder op til et erotisk efterspil. Skal du i byen med din kæreste en aften, kan du overraske ham med en kort og stramtsiddende kjole, som afslører dine former, og stadig overlader en del til fantasien.

Vil du gøre ham ekstra varm, kan du forklare ham, at du inden under kjolen kun er iført hofteholder – uden trusser! Hvis han ellers kan holde i skindet aftenen igennem, kan du være helt sikker på at få den store tur, når I kommer hjem!

Natkjoler, underkjoler og chemiser – det feminine valg

Er du mere til at holde spændingen inden for soveværelsets fire vægge, kan du vælge en af de fine, florlette natkjoler eller underkjoler. Denne type kjole er ikke skabt til festlige eller sociale lejligheder, men udelukkende tiltænkt hyrdetimen – for his eyes only! Natkjoler, chemiser, teddys, underkjoler, roll ons og andre former for feminint lingeri er som oftest kendetegnet ved så lidt stof og så mange blonder som overhovedet muligt, for at fremhæve din kvindelighed og tænde ham ekstra meget!

Hos love-lingeri.dkkan du vælge iblandt et stort og velassorteret udvalg af lækre kjoler i høj kvalitet – til kvinder i alle størrelser og faconer.

Flere Nyheder