Swinging øger spændingen i dit parforhold

21 april 2021 Lykke Holzmann Søby

Swinging kan øge spændingen i dit forhold, men det kræver et solidt fundament og tillid. Det at være sammen med andre mennesker i en ikke-eksklusiv seksuel oplevelse, kan øge jeres tiltrækning til hinanden. Selvom det kan virke paradoksalt, kan intensiteten og erotikken tilføje et nyt element af glæde og åbne op for en helt ny verden.

Swinging handler essentielt om at være åben for nye fysiske oplevelser. Men inden du beslutter dig for at gå ned af den sti og føre en ægte swinger livsstil, er der et par ting der er værd at huske på.

Diskuter alt med din partner

Du er på en dobbelt date, vinen flyder, din partners bedste ven giver dig et kig. Dette burde ikke være det øjeblik du beslutter dig for at blive swinger. Hvis du skal træffe en beslutning som at gøre jeres forhold åbent, bør det ikke ske på en tilfældig måde, der føles presset eller forhastet.

Start langsomt

Okay, så nu har I haft en god snak … eller måske 50 af dem, og I er begge med på at I skal ud og være sammen med andre mennesker. Selv i dette tilfælde skal du træde varsomt.

Det er bedre at gå til swinger tilværelsen med en vis tøven, varsomt overskride de første grænser og hele tjekke med hinanden hvordan I hver især har det. I skal lære at kommunikere mere, end I nogensinde har gjort.

Respekter hinandens grænser

Det er en god regel at følge for alle forhold og i livet generelt, men det er særlig godt, hvis I åbner jeres forhold for at swinge. Disse former for ekstraforholdsaktiviteter kan blive rodet, hvis begge partnere ikke er 100% enige.

Dette handler ikke om kompromis. Kompromis betyder, at den ene partner bliver skadet, mens den anden partner kun får noget af det, de ønsker. Det handler om at blive enige.

Hvis du vil have noget din partner ikke vil, er det vigtigt at respektere din partners grænser.

Alt i alt, når det kommer til at swinge, skal der være et fast fundament i forholdet, samt en forståelse og vilje mellem jer til at ændre på tingene, hvis en partner føler at tingene kommer ud af kontrol.

Når I er klar, så besøg https://adultsex.dating/da/.

Flere Nyheder