Gode råd og tips til strapon

24 juli 2018 Anders Lundtang Hansen
Gode råd og tips til strapon

Her kommer et indlæg, der orienterer sig i retning af at bruge sexlegetøjet strapon, så du kan blive lidt klogere på, i hvilke sammenhænge sådan en kan være relevant at indrage i sexlivet og hvem, der kan bruge den.

Kort fortalt er en strapon en kunstig penis, ergo en dildo, der er påspændt et seletøj, man sætter på underlivet, så man i samme position som manden kan trænge ind i kvinden. Derfor kaldes dette aggregat også meget passende en strapon-dildo.

Hvem bruger så en strapon?

Det nok mest kendte sammenhæng, hvor en strapon-dildo bliver brugt, er blandt lesbiske par, der gerne vil opleve penetreringsfølelsen fra ens partner, hvor man ikke fra naturens side er udstyret med et lem, der er egnet til penetration fra naturens side.

Men en strapon kan faktisk også benyttes af heteroseksuelle par, hvor kvinden påtager sig rollen som den penetrerende part, der indfører sig i manden, der måske i forbindelse med rollebytning eller lettere sm/bondage ønsker at blive domineret af den kvindelige partner.

Dog er det faktisk også en mulighed at lade manden påføre sig strapon-dildoen, så han kan indføre sig med denne i sin partner, som kan være enten en kvinde eller en mand.

Det kan være, modparten ved den seksuelle akt ønsker en overraskelse, vedkommende ikke er vant til, eller lysten udebliver, men man ønsker stadig at tilfredsstille ens partner. Derfor skal en strapon slet ikke betragtes som noget negativt, da den med fordel kan benyttes her.

Nogle nyttige råd ved slutningen her handler om hygiejne og påpasselighed. En strapon producerer fra naturens side intet naturligt glidecreme såsom præsæd, hvorfor det er nødvendigt med glidecreme af den rette anordning til brugen.

Husk også, at om du vælger at indføre den vaginalt eller analt, så skal du være nænsom og tilpasse indføringen, da du – af gode grunde- ikke kan mærke noget selv i samme omfang, som du er vant til.

Du kan finde en større forklaring til strapon her: https://lovebuddy.dk/strapon-dildo-paaspaendingsdildo/

Flere Nyheder