Fuld tilfredsstillelse med Fleshlight

18 januar 2018 Astrid Pedersen
Fuld tilfredsstillelse med Fleshlight

I løbet af de seneste årtier er kvindelig masturbation blevet genstand for stor opmærksomhed. Ikke blot på diverse pornosider og ditto film (hvor den vist altid har været det), men som et symbol på ligestilling og kvindefrigørelse. Paradoksalt nok gør det samme sig ikke gældende for mænds selvtilfredsstillende adfærd, som mere har konnotationer af noget lidt trist og desperat. Og det er faktisk synd.

Mænd har, lige som kvinder, et behov for at udtrykke sig seksuelt – der bliver muligvis ikke skrevet så meget om det, hvilket hænger sammen med, at enlige mænds sexbehov stadig er tabu – og det på trods af, at kvinderne tordner frem på samme front, og fremhæver kvindelig masturbation og selvtilfredsstillelse som frigørende og empowering. Til alt held afspejles denne tabugørelse sig ikke i sexbutikkernes udvalg, som følger markedets efterspørgsel snarere end tidsåndens strømninger – og derfor kan du nu i de fleste velassorterede sexshops finde et bredt udvalg af onanilegetøj til mænd, som ønsker at spice deres solosex lidt ekstra op.

Sexlegetøj og onanilegetøj til mænd – find det online

I lighed med markedet for sexlegetøj til kvinder, indeholder mandeafdelingen på makelove.dk sexlegetøj i forskellige modeller og udformninger til mænd. Der findes de mere enkle modeller, som for eksempel den berømte Fleshlight. Den enkle og diskrete udformning og det patenterede Real Feel Super Skin plastik polymer, som beklæder indersiden af redskabet, gør Fleshlight til det foretrukne stykke sexlegetøj til mænd verden over. Mange mænd mener, at følelsen af en Fleshlight er bedre end den ”ægte vare” – og dette kan være forklaringen på Fleshlights støt stigende popularitet.

Ud over Fleshlight finder du mange andre spændende og nyskabende produkter, med eller uden elektrisk vibration eller hydraulisk sug. Har du fået mod på at peppe dit sexliv lidt op, kan du bestille Fleshlight eller andet sexlegetøj på makelove.dk – i fuld diskretion og med gratis levering, hvis du køber for over 300,- kr.

Flere Nyheder