Fræk og pirrende bondage – et løft til dit sexliv

22 juli 2018 Astrid Pedersen
Fræk og pirrende bondage - et løft til dit sexliv

Hvis du hører til de mænd eller kvinder, som er fans af den berømte bog- og film serie ”Fifty Shades Of Grey”, har du sikkert lade dig rive lidt med af den hede romance mellem den unge Anastacia og den rige og magtfulde Christian Grey. Måske har du selv leget med tanken om at indføre et par håndjern eller andet fikserings seletøj i soveværelset for at sætte lidt ekstra kolorit på det lidt ensformige sexliv. Og til det er der blot at sige: Bedre sent end aldrig!

Bondage – den populære og pirrende fornyelse af dit sexliv

Der sælges udstyr til BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) i Danmark som aldrig før. Par i alle aldre har for længst luret, hvad det er der gør bondage til sådan en spændende leg – og det er netop det legende element, i kombination med det mere alvorlige, som handler om tillid og roller. Med bondage kan I faktisk opleve at komme et stort skridt videre i parforholdet, ved at udvikle en dybere forståelse for, hvilke dynamikker forholdet er baseret på. De normalt dominerende, aktive og initiativrige part i forholdet kan med fordel læne sig tilbage og indtage rollen som den submissive, fikserede og modtagende – 100% i sin partners vold.

Køb spændende bondage udstyr i høj kvalitet online

Ønsker I at prøve kræfter med bondage derhjemme, kan det anbefales at begynde i den blidere ende. Til dette formål kan du hos belugi.dk – Nordens største forhandler af sexlegetøj – finde diverse udstyr, som for eksempel silkereb (som ikke efterlader mærker), forede håndjern (som ikke skærer ind i huden og bliver ubehagelige), og blind folds (for en mere sanselig oplevelse). I den lidt hårdere afdeling, som I måske siden hen ønsker at avancere til, kan I finde ball gags, piske og klemmer.

Se hele udvalget af bondage udstyr på belugi.dk

Flere Nyheder