Få psykolog hjælp til BDSM-relaterede problemer

13 oktober 2020 Astrid Pedersen

BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) er en seksuel orientering såvel som en livsstil for rigtig mange udøvere. Der er mange mennesker som lever med en skjult forkærlighed for BDSM, idet området stadig er belagt med stort tabu. På trods af fremkomsten af de succesfulde film og bøger i Fifty Shades Of Grey serien er det stadig ikke uproblematisk at leve som BDSM udøver.

Mange BDSM udøvere lever i konstant frygt for at blive opdaget, og tør ikke fortælle andre om deres tilbøjelighed. Det kan være utroligt hårdt for psyken at gå rundt med en sådan hemmelighed, og derfor kan det være rart at have en fortrolig man kan dele den med – for eksempel en dygtig psykolog. Og der ud over er der mange andre vanskeligheder forbundet med det at leve som BDSM udøver – for eksempel magt relaterede og identitetsmæssige problemer.

Hvem kan forstå mine BDSM problemer?

Du kan få hjælp til psykologiske problemer i relation til BDSM i Brønderslev hos den dygtige og erfarne Kirsten Ishøi. Psykolog Kirsten Ishøi er autoriseret psykolog psykolog og praktiserer fra sin klinik i Aalborg hvor hun modtager klienter til blandt andet psykologisk behandling og hypnoterapi.

Kirsten Ishøi er specialiseret inden for behandling af BDSM relaterede problemer. Hos Kirsten Ishøi er du garanteret en personlig og empatisk behandling under hvilken alle regler angående diskretion og professionel tavshedspligt nøje iagttages. Du vil altid kunne tale åbent om dine problemer i dine BDSM relationer med Kirsten Ishøi som kender miljøet indefra og er bekendt med de dynamikker og mekanismer som kan gøre sig gældende når man praktiserer BDSM livsstilen.

Hvis du ønsker at booke en tid til en indledende konsultation hos Kirsten Ishøi kan du gøre dette via hjemmesiden psykologkirstenishøi.dk hvor du også kan læse mere om Kirsten Ishøi og hendes specialer og kompetencer.

Flere Nyheder